Je kent het vast wel…. De feestdagen staan alweer voor de deur en de tijd is dan ook aangebroken om lootjes te trekken. Natuurlijk trek je, zoals elk jaar, net het lootje van die ene persoon die alles al heeft en nooit weet wat hij of zij graag wil hebben. Je kunt er dan voor kiezen om, net zoals voorgaande jaren, te verzanden in het geven van een cadeaubon. Maar hoe leuk is dit nu helemaal? Precies, helemaal niet leuk natuurlijk! En om aan deze slepende reeks van cadeaubonnen een einde te maken komen wij met een aantal cadeautips voor de mensen die alles al hebben.

Natuurlijk is daar als eerste de airfryer zelf. Nog lang niet iedereen heeft immers een airfryer, terwijl er in elk huishouden gewoon zo’n mooi en veelzijdig apparaat zou moeten staan. Een airfryer past namelijk in een veel besproken maatschappelijk thema van vandaag de dag, namelijk gezondheid. En daar doe je toch iedereen een plezier mee? Je hebt een grote keus aan merken, modellen en zelfs in kleuren. Veel verkochte merken zijn uiteraard de Philips Airfryer, de Princess Aerofryer, maar ook merken als Homie, Tristar en Nova scoren goed in reviews. Zelf hebben wij de Homie Airfryer mogen testen, dus lees zeker onze Homie Airfryer review over deze hete luchtfriteuse eens.

Voor iemand die alles al heeft, dus ook een airfryer, is de kans groot dat hij of zij nog niet bekend is met airfryer accessoires als bijvoorbeeld een baking pan, grillrooster of airfryer grillpan. Heeft hij of zij deze ook allemaal al? Dan hebben we nog een laatste troef in handen en dat is een leuk Nederlandstalig receptenboek  met daarin allerlei heerlijkheden die je in deze handige keukenhulp kunt bereiden. Bestel jouw airfryercadeau tijdig, want dan heb je jouw originele cadeau op tijd in huis.

Wij wensen je in elk geval vast een hele fijne, gezellige en lekker decembermaand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *