Ben je op zoek naar een snelle en gezonde manier om gerechten te bereiden? Dan is de Tomado TAF8001B dubbele airfryer een uitstekende keuze! Met een inhoud van 8 liter is deze airfryer perfect voor het bereiden van frites, snacks, vis, vlees en groenten, maar dan wel zonder toevoegen van olie of vet. Maar dat is niet alles – je kunt eten ook grillen, roosteren, braden, bakken en opwarmen met deze Tomado airfryer. De twee aparte manden hebben een inhoud van 4 liter per stuk, waardoor je gemakkelijk 800 gram frites per mand bakt. Of bak in de ene mand je frietjes en in de andere je snacks voor bij de frietjes. Handig, heb je alles in één keer op tafel staan.

Met de verlichte tiptoetsbediening stel je eenvoudig de timer, temperatuur en het juiste programma in. Dankzij de Dual-Dish functie kan je zelfs twee verschillende gerechten tegelijk maken en ze klaar hebben op hetzelfde moment. Wanneer je het apparaat utizet, kan je de airfryer meteen aan de buitenzijde aanraken zonder je handen te branden. De behuizing van de Tomado TAF8001B dubbele airfryer wordt namelijk niet heet.

De Tomado TAF8001B dubbele airfryer bied je onderstaande voordelen:

  • 8 liter inhoud, voldoende voor 1600 gram friet
  • Dubbel design met twee los te bedienen manden
  • 8 automatische programma’s
  • Instelbare timer tot 60 minuten
  • Dual-Dish functie voor gelijktijdige eindtijd
  • Vaatwasbestendige onderdelen
  • Koele behuizing
  • 1700 watt vermogen

Maar dat is nog niet alles! De airfryer heeft ook een strakke vormgeving met rvs details. En dankzij het gebruik van hete lucht in plaats van olie, vet of boter, geniet je ook nog eens van lekker en gezonder eten.

Bovendien heeft de Tomado TAF8001B dubbele airfryer ook 8 automatische menu’s om uit te kiezen, waaronder hetelucht, roosteren, braden, bakken, opwarmen, drogen, warmhouden en Franse frites.

Bestel de Tomado TAF8001B dubbele airfryer vandaag en geniet binnenkort van gezonde en lekkere maaltijden die je in een handomdraai hebt klaargemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *