Nederland heeft echt een naam als het om fabrikanten van huishoudelijke -en keukenapparatuur gaat. Van grote merken als Princess en Philips weten de meesten wel dat zij van Nederlandse komaf zijn. Maar ook het bekende Inventum is een oer-Hollands merk. Dit bedrijf uit Veenendaal bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zijn sporen niet alleen nationaal, maar ook internationaal verdiend. Het is een wereldwijd bekend merk dat bekend staat om zijn degelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.


Al meer dan 100 jaar modern

Je kan als bedrijf alleen maar meer dan 100 jaar bestaan als je al die jaren met je tijd mee weet te gaan. Inventum doet dit heel consequent en zo heeft het bedrijf ook de Inventum Airfryer in het assortiment. Dit moderne apparaat moet op den duur de frituurpan doen vergeten. De Inventum Airfryer heeft alles in zich om dit mogelijk te maken. De Inventum Airfryer is een echte hulp voor in de keuken. Deze heteluchtfriteuse ziet er gewoon goed uit en doet wat je van deze machine mag verwachten.


Gemak dient de mens

InventumDe Inventum heteluchtfriteuse is met slechts een paar knoppen volledig te bedienen. Heerlijk, want waarom zou je de bediening van een apparaat dat je veel gebruikt nodeloos ingewikkeld maken? De temperatuur van de Inventum Airfryer kun je tot 200 graden Celsius instellen. Stel de timer in en je wordt tijdig gewaarschuwd dat het eten klaar is.

Over eten gesproken…. In de heteluchtfriteuse van Inventum bereidt je veel meer dan friet en snacks alleen. Ook groente, vlees en vis maak je hierin op eenvoudige wijze klaar. Maar ook het bakken van taarten en cakes is mogelijk met dit apparaat.Na gebruik zijn de verschillende onderdelen van de air fryer te reinigen in de vaatwasser. Voor de buitenkant van de pan is een vochtige doek voldoende om deze schoon te maken. Doe dit regelmatig, want zo gaat deze keukenvriend gewoon langer mee.


Gezonder door middel van hete lucht

Je hebt in bovenstaande al kennis gemaakt met een aantal voordelen van de airfryer van Inventum. Misschien het belangrijkste voordeel hebben we je nog onthouden, namelijk het voordeel van gezondheid. Ook de Inventum Airfryer maakt gebruik van hete lucht in plaats van olie. Zeker als het gaat om friet en snacks is deze wijze van bakken vele malen gezonder dan het bakken ervan in frituurvet of frituurolie. Bijkomend voordeel ten opzichte van de frituurpan is dat je met dit apparaat verlost bent van die vervelende frituurlucht in huis.

Zoek je een goede en degelijke hete luchtfriteuse die ook nog eens prijstechnisch interessant te noemen is? Dan heb je deze nu gevonden in de Inventum Airfryer.