Ben je op zoek naar een manier om je favoriete gerechten te bereiden, maar dan met veel minder vet vet? Dan is de Inventum GF350HLD airfryer misschien wel wat voor jou! Met dit apparaat aan je zijde kun je gemakkelijk en snel heerlijke frietjes, kroketten en andere lekkernijen maken met echt minder vet in vergelijking met de good old frituurpan. En het beste van alles? Dit apparaat doet al het werk voor je, dus je hebt er geen omkijken naar.

De Inventum GF350HLD airfryer heeft een vermogen van 1800 watt, waardoor je kunt er zeker van bent dat je gerechten snel en efficiënt bereid worden. De binnenpan heeft een ruime inhoud van 3,5 liter. Dat is groot genoeg om eten te bereiden voor het hele gezin. Of wanneer je vrienden langskomen en je graag snel even een bitterballetje op tafel zet. En als je klaar bent met koken, is de binnenpan snel en gemakkelijk schoon te maken, omdat deze van roestvrij staal is gemaakt.

Met instellingen zoals een timer en thermostaat stel je het apparaat eenvoudig in.  Het handige display geeft  de tijdsduur en temperatuur duidelijk weer, zodat je altijd precies weet hoelang je Inventum GF350HLD airfryer nog bezig is en op welke temperatuur je ‘m hebt ingesteld.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je favoriete friteusegerechten te maken met beduidend minder vet? Dan is de Inventum GF350HLD airfryer een uitstekende keuze. Bestel dit handige apparaat vandaag nog en probeer hem misschien morgen al uit!