De Princess digitale aerofryer XXL is een airfryer van formaat. En dan bedoelen we niet qua afmetingen, maar qua inhoud. Met deze airfryer kun je met het grootste gemak voor maximaal zes personen gerechten bereiden. Zeker handig als je bijvoorbeeld een gezin hebt met grote eters. Zo bereidt je 1,3 kilo friet in één keer in deze heteluchtfriteuse. Het digitale touchscreen is gemakkelijk in het gebruik en je stelt deze airfryer dan Princess xxlook in een handomdraai in. De timer is tot 40 minuten instelbaar en de temperatuur van de Princess Digitale Aerofryer is tot 200 graden in te stellen. Voor jouw gemak kun je ook kiezen uit een aantal (7) voorgeprogrammeerde functies. Een handig scheidingswandje en grillrooster wordt standaard bij deze airfryer meegeleverd. Deze krachtpatser doet niet onder voor de Philips airfryer en is hiervan zelfs een geduchte concurrent.

Een goede tip die we je zeker niet willen onthouden is om de airfryer niet met de achterkant tegen de muur te zetten. Dit kan de luchtcirculatie belemmeren. Zet ‘m eenvoudigweg iets van de wand af voor het mooiste resultaat. En natuurlijk bereidt je, net als in alle andere airfryers, ook in deze Princess Aerofryer veel meer dan snacks en friet. Gebruik deze pan ook voor het bereiden van groente, vis en vlees en haal zo meer uit de airfryer. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens gezonder eet, want ook de Princess XXL variant gebruikt geen olie.

Om je definitief over de streep te trekken krijg je bij aankoop van deze airfryer XXL het tweede kaartje van de musical Roodkapje gratis. Let op: dit is een tijdelijke actie, klik hier voor de voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *