De Philips Airfryer Essential HD9200/90 is een keukenapparaat dat gebruik maakt van hete lucht om voedsel te bakken, grillen, roosteren of frituren. Het apparaat heeft een bakcapaciteit van ongeveer 800 gram en is bedoeld voor het bereiden van kleine tot middelgrote porties.

De Airfryer Essential HD9200/90 is voorzien van een timer en temperatuurregelaar die je met een draaiknop instelt. Op die manier stel je heel gemakkelijk en snel de juiste bereidingstijd en gewenste temperatuur in voor het bereiden van verschillende soorten voedsel. Het apparaat is voorzien van een krachtige ventilator (Rapid Air-technologie) die de hete lucht optimaal door het apparaat laat circuleren. Bakken, koken en grillen gaat hierdoor sneller en efficiënter. Het is niet nodig om het apparaat voor te verwarmen en dat scheelt veel tijd in vergelijking met een oven die je eerst moet voorverwarmen. Of met een frituurpan waarvan het vet of de olie eerst op temperatuur moet zijn voordat je er iets in kunt bereiden.

Een van de voordelen van de Philips Airfryer Essential HD9200/90 is dat het apparaat minder olie gebruikt dan de frituurpan. Hierdoor is het gezonder is om eten te bereiden in deze heteluchtfriteuse. Het apparaat is gemakkelijk te reinigen, dankzij het uitneembare en vaatwasmachinebestendig mandje en het opvangbakje voor overtollig vet. Het apparaat is veilig in het gebruik dankzij de automatische uitschakelfunctie die in werking treedt op het moment dat het mandje wordt verwijderd of wanneer de timer is afgelopen.

De Philips Airfryer Essential HD9200/90 een praktische en veelzijdig keukenhulp die je gebruikt om een breed scala aan voedsel te bereiden, van gebakken aardappelen tot kipnuggets en van groenten tot vis. Bestel deze Philips Airfryer vandaag nog of bekijk één van de andere Philips Airfryers.