Met de Philips Essential Airfryer HD9252/90 bereid je op een gezonde manier de lekkerste gerechten. Medeverantwoordelijk hiervoor is de Rapid Air-technologie en het zeestervormige ontwerp aan de binnenzijde van deze airfryer. De hete lucht zorgt ervoor dat je eten knapperig is van buiten en mals van binnen, terwijl je tot wel 90% minder vet gebruikt in vergelijking met traditioneel frituren.

Download de NutriU-app en ontdek hoe je snel en gemakkelijk heerlijke Airfryer-recepten bereidt. Voedingsexperts hebben de recepten samengesteld, zodat je altijd iets lekkers op tafel, gebaseerd op wat jij en je huisgenoten lekker vinden. Hoe vaker je de NutriU-app gebruikt, hoe beter het apparaat de recepten kan afstemmen op jouw smaak.

Met de 7 snelkeuze programma’s kun je eenvoudig bevroren snacks, verse frites, vlees, vis, kippenpoten, cake en zelfs gegrilde groenten bereiden. Gebruik de warmhoudmodus om het eten dat je hebt klaargemaakt in de Philips Essential Airfryer HD9252/90 tot maar liefst 30 minuten warm te houden. Handig als iemand wat later thuiskomt dan gedacht. En met de ge├»ntegreerde timer kun je bereidingstijden tot 60 minuten vooraf instellen. De automatische uitschakelfunctie laat je door een akoestisch signaal weten dat je gerecht klaar is.

Deze Philips Essential Airfryer biedt eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt er eten mee frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen. De temperatuur stel je eenvoudig in tot maximaal 200 graden, waardoor je vrijwel alle gerechten die je graag klaarmaakt in dit apparaat kunt bereiden.

De Philips Essential Airfryer HD9252/90 is een veelzijdig apparaat om lekkere gerechten te maken op een gezonde manier en waar je lang plezier van hebt.