De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 is een elektrische friteuse waarmee je op een gezonde manier gefrituurde gerechten kunt maken. Deze friteuse maakt namelijk gebruik van hete lucht in plaats van frituurvet- of olie om gerechten te bereiden. Groot voordeel van deze airfryer is dan ook dat je heel eenvoudig minder vet en calorieën binnenkrijgt wanneer je deze zelfde gerechten in frituurvet- of olie zou bereiden.

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 heeft een ruime capaciteit van 3,5 liter. Dit maakt het apparaat geschikt voor het bereiden van flinke porties, wat natuurlijk wel zo handig is als je thuis met meerdere personen bent. Het apparaat is voorzien van een precisie-temperatuurregeling, zodat je snel en eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen van het eten dat je erin klaar wilt maken.

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 heeft een digitaal display waarop je deze temperatuur kunt instellen. Uiteraard heeft deze handige keukenhulp ook een timer functie en heeft het een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken dankzij het uitneembare mandje en de anti-aanbaklaag van het apparaat.

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een gemakkelijk te gebruiken apparaat dat past in een meer verantwoorde manier van eten.