Een airfryer is niet alleen gezonder dan een friteuse, maar ook vele malen makkelijker schoon te maken dan een friteuse. Frituurvet –of olie vervangen behoort tot het verleden en dat is wel zo prettig. Toch is er geen ontkomen aan en zal ook jouw airfryer af en toe eens goed schoongemaakt moeten worden. Dit doe je vast zeker al, door na elk gebruik de binnenpan met heet water en sop schoon te maken. Al het vet en alle aanslag hiermee wegkrijgen is bijna niet mogelijk.
Misschien heb je van alles geprobeerd om deze vette aanslag te verwijderen. De vaatwasser? Lang niet met elke airfryer mogelijk en bovendien niet heet genoeg. Een vetverwijderaar die je ook voor je fornuis gebruikt? Vaak niet krachtig genoeg. Een nacht in heet water met sop laten weken? Ach, je kent het antwoord al….


Gelukkig is er een middel dat wel raad weet met die typische vette aanslag in je airfryer. Dit middel is HG Airfryer reiniger. Echt de moeite van het proberen waard. Lees vooraf goed de gebruiksaanwijzing om schade aan je airfryer te voorkomen. Oh ja, de inhoud is genoeg om je airfryer vijf keer grondig schoon te maken. Kun je voorlopig vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *