De Bestron Airfryer

Bestron is een Nederlands merk met het hoofdkantoor in het Brabantse Den Bosch. Het is een merk dat meer dan 300 verschillende artikelen/producten op de markt brengt op het gebied van klein huishoudelijke apparatuur. Keukenapparatuur hoort hier vanzelfsprekend ook bij. De productie van Bestron producten vindt plaats in Azië. Maar voordat de producten naar Nederland en de rest van de wereld worden getransporteerd hebben zij al diverse strenge kwaliteitscontroles ondergaan. Hierdoor bent je er altijd zeker van dat je een goed, betrouwbaar en degelijk product koopt.


Frituren en bakken door middel van hete lucht

Ook dit merk heeft zich op de markt van de airfryer begeven. Het mag gerust gezegd worden dat zij dit met goed resultaat hebben gedaan. Zij zijn bij de ontwikkeling van de Bestron Airfryer niet over één nachtje ijs gegaan en komen voor de dag met een mooi en gewoon goed apparaat. Dit geldt voor zowel de vormgeving als voor de bediening en het onderhoud van deze hetelucht friteuse. De Bestron hetelucht friteuse maakt gebruik van de door deze fabrikant bedachte “PrepAir” technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat hete lucht op hoge snelheid door de airfryer wordt gecirculeerd. Een evenwichtige en snelle garing van het eten is dan een feit.


Daaag frituurpan

Met de koop van een Bestron airfryer kun je eigenlijk afscheid nemen van je vertrouwde frituurpan. Een airfryer biedt je veel meer mogelijkheden dan een friteuse en heeft een aantal grote voordelen, te weten:

  1. Bereiden van voedsel door middel van hete lucht is gezonder dan frituren.
  2. Een airfryer biedt meer mogelijkheden dan frituren alleen. Zo kun je er voedsel mee bakken, roosteren en grillen. Maar aangezien “heel Holland bakt” is het ook mogelijk om in de Bestron heteluchtoven een taart of cake te bakken.
  3. Je hebt geen last meer van die vervelende frituur -of baklucht die je vaak nog uren in huis blijft hangen.
  4. Snel schoon te maken omdat de vaatwasser het grootste deel van de reiniging van de Bestron airfryer voor zijn rekening neemt.

Extra

Een leuke extra die Bestron met zijn hetelucht friteuse meelevert is het boekje met airfryer recepten. Deze airfryer recepten bieden je de mogelijkheid om het apparaat optimaal te benutten en zijn daarnaast natuurlijk ook gewoon lekker.

De Bestron airfryer is al verkrijgbaar vanaf zo’n 65 euro. Hiermee haal je een goede en betrouwbare keukenhulp in huis die doet wat je van het apparaat verwacht.