Een beter moment om een Princess Aerofryer te kopen is er niet. Princess is dit jaar jarig en wordt 25 jaar jong.  Natuurlijk wil deze fabrikant van huishoudelijke apparaten dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom trakteert Princess jou op korting van maar liefst 25% op een lunch of diner bij Vapiano. Vapiano restaurants vind je op acht verschillende plaatsen in Nederland. Er is er dan ook vast eentje bij jou in de buurt.

Voorwaarde om deze korting te ontvangen is dat je in de actieperiode een Princess Aerofryer koopt. De actieperiode loopt nog tot 31 maart 2019.

Een uitstekend moment dus om een heteluchtfriteuse van Princess te kopen. Speciale aandacht hierbij voor de jongste telg uit de ‘Aerofryer familie’, de Princess Aerofryer XXL. Wij hebben deze praktisch en multifunctionele keukenhulp uitvoerig getest en zijn zeer enthousiast over dit apparaat. Voor meer informatie en de actievoorwaarden verwijzen we je door naar de website van Princess.Vergeet vooral niet het contactformulier in te vullen, want die korting op een lunch of diner, die laat je toch niet aan je neus voorbij gaan!?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *