Als het om huishoudelijke –en keukenapparatuur gaat heeft Philips een naam hoog te houden. Dit Nederlandse concern levert al decennia lang louter en alleen kwaliteitsproducten en maakt zijn faam dagelijks in de praktijk waar. Er zijn maar weinig huishoudens in Nederland te vinden waar je geen product van deze, van origine Eindhovense, fabrikant aantreft. Eén van de producten die je steeds vaker in de Nederlandse keukens aantreft is de Philips airfryer.

De Philips airfryer, meer dan frituren alleen

De Philips airfryer is een multifunctioneel apparaat dat de frituurpan moet doen vergeten. Met alle aandacht die er vandaag de dag is voor gezondheid is dit dan ook zeker niet ondenkbaar. Een airfryer Philips maakt het mogelijk om te genieten van friet en snacks, maar dan op een gezondere manier. Zo bevatten frietjes die gebakken zijn in de Philips Airfryer maar liefst 80% minder vet ten opzichte van friet die gebakken is in de traditionele frituurpan. Maar met een airfryer van Philips kun je veel meer dan alleen friet en snacks bakken.

Zoals gezegd is de Philips airfryer een multifunctionele keukenvriend. Want naast frituren kun je met een airfryer Philips ook grillen, roosteren en bakken. Dit alles is mogelijk omdat de Philips airfryer gebruik maakt van hete lucht voor het bereiden van voedsel. Het is eigenlijk een mini-heteluchtoven, maar dan draagbaar en in de vorm van een pan. Deze pan is ideaal voor het bereiden van vis –en vleesgerechten, maar is ook geschikt voor het bakken van taarten en cup cakes. Er zijn dan ook al tal van recepten te vinden die speciaal voor de Philips airfryer gemaakt zijn. Dit geeft het begrip koken een heel andere dimensie.

De airfryer van Philips is gebruiksvriendelijk

Philips airfryer overzichtDe airfryer Philips is eenvoudig te bedienen. De bediening is zonder meer functioneel en gebruiksvriendelijk te noemen. Alle bedieningsknoppen zijn overzichtelijk aan de voorkant van de airfryer te vinden. De temperatuur stel je digitaal in op exact die temperatuur die nodig is voor het eten dat jij met de airfryer wilt bereiden. Je stelt de timer in en keurig op tijd laat de airfryer je weten dat je aan tafel kunt. Gebruiksgemak gaat verder dan alleen het bereiden van voedsel. Het heeft ook te maken met het schoonmaken en onderhoud van de pan. Hier is bij de airfryer Philips goed over nagedacht.

Het is een zekerheid dat je met een Philips altijd iets goeds in handen hebt. Dit wordt regelmatig bevestigd door onafhankelijke tests. De Consument heeft een aantal airfryers door een consumentenpanel laten testen. Het is eigenlijk nauwelijks verrassend te noemen dat deze stuk voor stuk uitstekend uit deze tests tevoorschijn komen. Neem nu bijvoorbeeld de Philips Airfryer Viva HD9220. Deze pan krijgt 4 van de 5 sterren en heeft, naast voordelen als de duidelijke gebruiksaanwijzing en de korte opwarmtijd, ook nog eens een heel vriendelijke prijs.

De Philips air fryer is ook verkrijgbaar in een maatje meer

Aan een maatje meer heeft Philips natuurlijk ook gedacht. Het is uiteraard prettig dat, als je vrienden te eten krijgt of als je een gezin hebt, je ruime porties eten klaar kunt maken. Steeds heen en weer moeten lopen of “in etappes” moeten eten bevordert de gezelligheid nou niet bepaald. Vandaar dat er ook een XL-variant van de airfryer op de markt is gebracht. Een mooi voorbeeld van deze pan die een maatje meer aan kan is de Philips Airfryer XL HD9240. Meer informatie over de airfryer XL vindt je elders op deze site.

Vormgeving van de Philips Air fryer

Vormgeving Philips AirfryerWaar de producten van deze Nederlandse fabrikant in het verleden nog wel eens qua uiterlijk werden bestempeld als behoudend, is dit vandaag de dag wel anders. Philips is zeker met zijn tijd meegegaan en besteedt veel tijd en aandacht aan de vormgeving van de apparaten die zij op de markt brengt. Dit geldt dan uiteraard ook voor de airfryer Philips. Deze pannen hebben een strakke en moderne vormgeving, waardoor het apparaten zijn die passen in elk keukeninterieur. Ze zijn in verschillende kleurvarianten verkrijgbaar en dankzij het geringe formaat is er altijd wel een plek voor te vinden.

Conclusie:

Ter afsluiting zetten we graag nog even de voordelen van een Philips airfryer voor je op een rijtje.

  1. Betrouwbaar product van Nederlandse fabrikant
  2. Eenvoudig in gebruik en onderhoud
  3. Gezond alternatief voor de friteuse
  4. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  5. Verkrijgbaar in XL-variant
  6. Mooi design en vormgeving

Zoek je een airfryer waar je lange tijd veel plezier aan zult beleven? Dan is de Philips airfryer de airfryer voor jou!