Ben je van plan om voor het eerst een airfryer te kopen? Of ben je aan een nieuwe toe? Dan is dit het moment om in actie te komen. Want koop je nu de Princess Family Aerofryer XXL bij Bol.com, dan krijg je een gratis toegangskaart voor de Huishoudbeurs. Zo’n kaartje heeft een waarde van €17,50. En aangezien je toch al van plan was om naar de Huishoudbeurs te gaan, is dat mooi meegenomen.

Je slaat dus twee vliegen in één klap. Je gaat gezellig een dagje op pad met je moeder of een goede vriendin en hebt ook nog eens een hele fijne Princess Aerofryer. Deze krachtpatser onder de heteluchtfriteuses heeft een inhoud van maar liefst 5,2 liter. Het apparaat blinkt uit in bedieningsgemak en is, ondanks zijn grote inhoud, zeer compact. Friet, kip of heerlijke gegrilde groenten…..je maakt het allemaal klaar in de Princess Family Aerofryer XXL. Oh ja, als je moeder of vriendin er nu ook eentje koopt, dan wordt een bezoek aan de Huishoudbeurs helemaal een feest. Wees er snel bij, want op = op!

Let op: deze actie is van Bol.com en loopt van 10 t/m 20 februari. Voor meer info en de voorwaarden verwijzen we je dan ook naar website van Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *