Ook Nova is weer zo’n typisch geval van een merk dat zich richt op het huishouden van de hedendaagse mens. En aangezien het huishouden vandaag de dag een groot deel van de dag plaatsvindt in de keuken is het nauwelijks een verrassing te noemen dat Nova een lijn keukenapparatuur voert.

Voordelige aankoop

De producten van Nova zitten over het algemeen aan de onderkant van de markt als het gaat om prijs. Dit wil absoluut niet zeggen dat je dan direct ook een minder goed product koopt. Het tegendeel is waar en de Nova Airfryer is hier een uitstekend voorbeeld van. Dus naast een voordelige aankoop is een Nova Airfryer ook nog eens een kwalitatief goede aankoop waar je veel plezier aan zal beleven.

Bedieningsgemak op één plaats

Nova airfryerNova heeft goed begrepen dat keukenapparatuur vooral simpel te bedienen moet zijn. Zo is dit dan ook het geval als we het hebben over de Nova Airfryer. Alle knoppen en het digitale display zijn keurig aan de voorzijde van de digitale aerofryer verwerkt. De bediening vergt geen hogere wiskundige kennis. Zo zijn temperatuur en timer met het grootste gemak in te stellen. Op deze manier ben je er zeker van dat het eten dat je met de Nova Airfryer bereidt op de juiste temperatuur gaart en je deze er op tijd haalt. Dat wordt dan ook smullen geblazen!

Efficiënt

De Nova Airfryer is niet alleen efficiënt in gebruik tijdens bakken, koken, roosteren of grillen. Nova weet dat efficiency in een huishouden van groot belang is. Het schoonmaken en onderhoud van de Nova Digitale Aerofryer is dan ook een “piece of cake”. Veel onderdelen kun je zo de vaatwasser in schuiven en de buitenkant is simpel af te nemen met een vochtige doek.

Nova airfryer receptenWat zeker ook efficiënt te noemen is dat je met een airfryer nauwelijks last hebt van vervelende luchtjes. Voeg hierbij nog eens de verschillende mogelijkheden die je hebt om voedsel te bereiden en je hebt een meer dan prima alternatief voor de frituurpan zoals wij die allemaal kennen. Een laatste aspect dat zeker niet vergeten mag worden is natuurlijk het feit dat het bakken van friet en snacks vele malen gezonder is in een airfryer dan in een frituurpan.

Koppel deze wetenschap aan een voordelig en betrouwbaar merk als Nova en je hebt jouw airfryer gevonden.