Wartmann is een Nederlands kwaliteitsmerk dat zich richt op alles wat met koken te maken heeft. Het is misschien niet het meest bekende merk, maar Wartmann verdient toch echt wel degelijk enige aandacht. Waarom? Het is niet moeilijk om het antwoord op deze vraag te geven. Wartmann onderscheidt zich namelijk door te komen met vernieuwende en moderne designs die eigenlijk in elke keuken thuis horen. Naast messensets, keramische pannen en snijplanken heeft deze fabrikant ook de Wartmann airfryer in het assortiment.

De Wartmann airfryer, de stijlvolle airfryer!

De Wartmann airfryer ziet er meer dan goed uit. Dit komt niet alleen door de compacte vormgeving, maar zeker ook door de kleur van de Wartmann airfryer. De meeste airfryers zijn te koop in het zwart en als je goed zoekt in het wit. Uiteraard heeft dit merk deze kleuren ook, omdat hier simpelweg de meeste vraag naar is. Maar speciaal voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan anders heeft Wartmann een airfryer in het rood. Hiermee is deze heteluchtfriteuse er eentje die in het oog springt in jouw keuken, maar dan wel op een positieve manier.


De Wartmann airfryer, gemak alom!

De Wartmann Hot-air fryer blinkt naast design ook uit in gebruiksvriendelijkheid en gemak. Het digitale display laat zich eenvoudig instellen en bedienen. Naast het zelf handmatig instellen van de Wartmann airfryer kun je er ook voor kiezen om één van de zeven ingestelde programma’s te gebruiken. Met een capaciteit van maar liefst 3,2 liter bereidt je met het grootste gemak gerechten voor vier personen. Het voordeel van deze Hot-air fryer is dat je er meer in kunt bereiden dan snacks en friet. Maak hier ook eens kippenpootjes, een stukje vis of groenten in klaar. En heb je helemaal de smaak te pakken gekregen, dan bak je taarten en cupcakes in jouw Wartmann.
Ook Wartmann heeft begrepen dat gemak ook na het koken of bakken belangrijk is. De Wartmann airfryer is dan ook gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig in onderhoud. Veel onderdelen zijn vaatwasserbestendig en in het geval ze dit niet zijn, dan laten zij zich gemakkelijk reinigen met een warm sopje. Doe dit elke keer dat je deze heteluchtfriteuse gebruikt hebt, want dit bevordert de levensduur van de pan.

Wartman hot airfryer