Er zijn van die fabrikanten die jou als consument iets extra’s willen brengen. Eén van deze fabrikanten is Delonghi. Naast de praktische kant van de producten die zij op de markt brengen houden zij namelijk ook meer dan andere fabrikanten rekening met het visuele aspect van hun producten. De “Multifry” of “Multicoocker” van Delonghi is hier een goed voorbeeld van.


Over werkelijk alles aan de airfryer van Delonghi is nagedacht. Het zijn stuk voor stuk heel gebruiksvriendelijke apparaten. De bedieningsknoppen en het bedieningsdisplay zijn overzichtelijk aan de voorzijde van de Delonghi airfryer aangebracht. Het daadwerkelijke bedienen van het apparaat zelf vergt geen hogere wiskunde. Temperatuur en tijd zijn snel en eenvoudig in te stellen, een kind kan de was doen. Het door Delonghi ontwikkelde Surround Heating Systeem zorgt voor een optimale verdeling van de hete lucht die op hoge snelheid door de Delonghi airfryer wordt getransporteerd. Op deze wijze wordt hetgeen je wilt bereiden tot Delonghi IIin de kern aan toe gelijkmatig gaar.

Delonghi brengt haar airfryers onder de naam Multicoocker of Multifry op de markt. Ook over de naam is dus goed nagedacht. Het geeft immers al aan dat je er veel meer mee kunt dan enkel en alleen friet en snacks bakken. Zo kun je er zelfs gerechten als risotto en couscous in klaarmaken. Het doorkijkvenster zorgt ervoor dat je het bakproces van begin tot het eind kunt volgen. Het grote voordeel is dat je eventueel kunt ingrijpen als je ziet dat het bijvoorbeeld te snel gaat. De Delonghi Mulitfry heeft een mengarm en dit is uniek in de wereld van de airfryers. Zelfs toonaangevende fabrikanten als Philips en Princess kennen deze niet. Deze mengarm helpt je bij het bereiden van gerechten als eerder genoemde couscous en risotto. Maar de mengarm stelt je ook in staat om sauzen en ragout in de Delonghi Multicoocker klaar te maken. De mengarm hoef je niet te gebruiken en is, net zoals een aantal ander onderdelen van de Delonghi Multifry, eenvoudig te reinigen in de vaatwasser.


Delonghi airfryerkopen