Tristar Airfryer

Tristar is een onderneming met een uitstekende staat van dienst. Het bedrijf bestaat al sinds 1977 en is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van huishoudelijke apparaten. Tristar is niet alleen actief in Nederland, maar vandaag de dag maar liefst in meer dan 30 landen.


Voor de hele huishouding

Tristar biedt een groot assortiment aan huishoudelijke apparaten aan. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging of om bijvoorbeeld apparatuur voor in de keuken, Tristar heeft altijd een passend apparaat in haar assortiment. Wanneer we praten over de huishoudelijke apparaten voor gebruik in de keuken willen wij je graag de Tristar Airfryer onder de aandacht brengen.

De Tristar Crispy Fryer is een airfryer die niet alleen heel erg voordelig is in de aanschaf. Het is een multifunctionele hetelucht friteuse die uitstekend past in een gezondere levensstijl. Deze airfryer van Tristar werkt als het ware als een mini hetelucht oven. Er hoeft geen olie te worden toegevoegd aan het eten dat je erin wilt bereiden. Hierdoor bevatten friet en snacks die in de Crispy Fryer zijn klaargemaakt beduidend minder vet ten opzichte van bereiding in de traditionele frituurpan.
De Tristar Airfryer is een zogenaamde airfryer XL. Dit betekent dat je er grote porties, tot vijf personen, in kunt bereiden. Hierdoor is de Crispy Fryer prima geschikt voor gezinnen. De opwarmtijd van deze airfryer is kort, waardoor je deze snel kunt gebruiken. Het apparaat is veilig in gebruik door de hittebestendige behuizing en de antislip voetjes onderop de pan. De temperatuur en timer zijn eenvoudig in te stellen door middel van draaiknoppen. Het “power en ready” indicatie lampje zorgt voor nog meer gebruiksgemak.Ten slotte

Uiteraard kun je met deze Tristar Airfryer veel meer dan alleen friet en snacks bereiden. Vlees, vis, groenten en zelfs cake en taart…..je maakt het allemaal in een handomdraai met de Crispy Fryer van Tristar. De Tristar Airfryer is ook in onderhoud en reiniging een gemakkelijk apparaat. Een aantal onderdelen kunnen zo de vaatwasser in en de overige delen en de pan zelf laten zich gemakkelijk met een warm sopje of een natte doek schoonmaken. Kortom, ben je op zoek naar een voordelige airfryer die alles in zich heeft wat je je maar kunt bedenken? Dan is de Tristar Crispy Fryer jouw keuze. In dezelfde prijsklasse als de Tristar Crispy Fryer is de Bestron airfryer een vergelijkbare hetelucht friteuse.