Tefal is een merk dat garant staat voor kwaliteit. Tefal is onderdeel van een Frans bedrijf en is een internationaal bekend merk dat je in keukens over de hele wereld aantreft. Tefal is met name bekend door de teflon antiaanbaklaag in hun pannen. Maar onder dit merk wordt een hele range aan keukenapparatuur op de markt gebracht. Uiteraard ontbreekt de Tefal Airfryer niet in hun assortiment.


Toenemende belangstelling voor gezondheid

Tefal actifry gerechtenAls je vandaag de dag als merk aan de top mee wilt blijven doen, dan zal je met je tijd mee moeten gaan. Tegenwoordig is gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft een thema op zich. Tefal heeft zich dit thema eigen gemaakt door op de markt te komen met de Tefal Airfryer. Deze keukenvriend is het gezondere alternatief voor frituren. Het maakt gebruik van hete lucht en slechts het toevoegen van een heel klein beetje olie is voldoende voor het verkrijgen van een heerlijke krokante bite van bijvoorbeeld frietjes. Ook zorgt deze minimale toevoeging van een beetje olie ervoor dat de producten met een mooie kleur uit de Tefal Airfryer komen.


Veelzijdigheid van de Tefal Actifry

tefal-airfryerDe veelzijdigheid van de Tefal Airfryer is ronduit groot te noemen. Het apparaat, dat Tefal op de markt brengt als Tefal ActiFry, kan namelijk meer dan alleen friet en snacks bakken. De apparaten zijn ook uitermate geschikt voor de bereiding van vis –en vleesgerechten. Maar ook groenten laten zich heerlijk smaken als zijn klaargemaakt in een Tefal ActiFry.


De veelzijdigheid van de Tefal Airfryer kom je niet alleen tegen tijdens het bereiden van eten. Ook in gebruik en onderhoud is het een veelzijdig apparaat te noemen. De ActFry laat zich eenvoudig reinigen en zeker als je dit regelmatig doet is het een machine waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Een laatste aspect van de veelzijdigheid van dit Tefal-apparaat is de vormgeving en het design. Alles is functioneel te noemen waarbij er duidelijk aandacht is gegeven aan de “looks” van het apparaat. Zo is er altijd wel een Tefal Airfryer te vinden die past bij jouw keukeninterieur. Vrijwel alle merken besteden veel aandacht aan het design en uiterlijk van hun airfryer. Check de airfryers van Philips of Princess maar eens.


Tefal airfryerTefal heeft ook gedacht aan gezinnen met kinderen en heeft daarom ook een XL-variant van de ActiFry op de markt gebracht. In deze Tefal Airfryer kun je net even iets grotere hoeveelheden eten bereiden. Zeker in het geval van een groter gezin is het prettig als je met z’n allen tegelijk kan eten en hierin niet wordt belemmerd door de afmetingen van een pan.