Philips houdt bij het design en ontwerpen van zijn keukenapparatuur rekening met de samenstelling van de verschillende Nederlandse huishoudens. Het maakt uiteraard nogal verschil of je alleen, met zijn tweetjes of juist met een heel gezin bent. Zeker als het gaat om koken, bakken, roosteren of grillen is het prettig als je dan een keukenhulp voor handen hebt die past bij jou en jouw leefsituatie.

€159,-
Philips HD9230/20
De laagste prijs
Ook in wit verkrijgbaar
Meest verkocht
€346,-
Philips Airfryer XL
Geschikt voor grote porties
Beste in zijn klasse
Mooi design

Review Philips Airfryer XL HD9240

Eindelijk kwam onze Philips Airfryer XL HD9240 binnen. Niet langer getreuzeld en direct alles klaar gemaakt voor een eerste test. Op het oog is het in elk geval een mooi apparaat om te zien. Het is een mooie compacte pan en onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Philips heeft natuurlijk een naam hoog te houden, dus we kunnen ons niet voorstellen dat we teleurgesteld zullen worden. Dit was dan ook zeker niet het geval. De bediening van de Philips Airfryer XL is duidelijk en overzichtelijk. Je leest nog wel eens dat de opwarmtijd van een airfryer te wensen over laat, maar dat is bij de Philips Airfryer XL in elk geval niet aan de orde. De ingestelde temperatuur van 180 graden was binnen acceptabele tijd bereikt en dus konden de bitterballen er al snel in. De baktijd ten opzichte van een traditionele friteuse is iets langer, maar dit weegt niet op tegen het grote voordeel dat gezonder snacken heet. De bitterballen waren van buiten nog steeds lekker krokant en de kern van de bitterbal was goed heet…..top dus. Dan het schoonmaken… Nooit het leukste klusje, maar bij de Airfryer XL van Philips geen grote klus. Wat de vaatwasser in kan ging de vaatwasser in en verder was het even een kwestie van de buitenkant afnemen met een warme doek. Kortom, wat ons betreft een echte aanrader. Een mooie airfryer XL die doet wat het beloofd!

Voor elk huishouden een airfryer

Philips airfryer XLVoor de één –en tweepersoonshuishoudens kun je prima volstaan met de “standaard” Philips airfryer. Maar zodra je een meerpersoonshuishouden bent, dan is deze airfryer eigenlijk net aan de kleine kant. Vandaar dat deze fabrikant de Philips Airfryer XL op de markt heeft gebracht. De Philips Airfryer XL kan met gemak grotere hoeveelheden tegelijk aan. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om het bakken van een taart, het grillen van vlees of vis of het roosteren van een lekker portie spareribs. De Philips Airfryer XL is immers een net zo veelzijdig apparaat als zijn kleinere broertje, de “gewone” Philips airfryer. Vanzelfsprekend kun je met deze airfryer ook nog frituren.De meeste gezinnen frituren met enige regelmaat. De XL airfryer kan porties voor vier personen tegelijk aan.

Verschil Philips Airfryer XL

Airfryer Philips XLEigenlijk zijn er, op het formaat van de XL airfryer na, geen verschillen met de standaard airfryer. De heteluchtoven in miniformaat ziet er qua looks gewoon prima uit. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en styling van het apparaat. Je bedient deze keukenhulp met het grootste gemak, mede door de duidelijke handleiding die erbij wordt geleverd. Timer en temperatuurregeling zijn snel en eenvoudig in te stellen. In verschillende consumententests komt de airfryers van Philips goed uit de bus. Een voorbeeld hiervan is de Philips Airfryer XL HD9240, die door een panel van de Consumentenbond is getest. Met name de veelzijdigheid van de pan, de duidelijke gebruiksaanwijzing en de eenvoudige in te stellen temperatuur worden als positief ervaren.

Prijs-kwaliteit

Met de aankoop van een Philips product kun je ervan op aan dat je een kwalitatief goed product hebt gekocht. Dit geldt dan als vanzelfsprekend ook voor de Philips Airfryer XL. Profiteer ook van de voordelen die dit apparaat te bieden heeft, te weten:

  • Tot 80% minder vet in frietjes en snacks
  • Gezonder eten door bereiding middels hete lucht
  • Moderne apparatuur van Nederlands fabricaat
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Eenvoudig in bediening
  • Snel en simpel schoon te maken