De populariteit van de airfryer neemt nog steeds toe. De heteluchtfriteuse, zoals dit apparaat ook wel wordt genoemd, heeft inmiddels al bij heel wat mensen een vaste plaats in de keuken verworven. Ben je iemand die nog geen airfryer heeft, maar wel van plan is er eentje te kopen? Dan brengen we je hierbij graag de Homie Airfryer onder de aandacht.

€114,95
Homie Airfryer S7 Zwart
Moderne vormgeving
Digitale display
Snel geleverd
€114,95
Homie Airfryer S7 Wit
Eenvoudige bediening
Prima prijs-kwaliteitverhouding
Vaatwasserbestendige onderdelen

Homie, volledige merknaam is overigens Homie at Home, is een relatieve nieuwkomer als het gaat om airfryers. Homie is echter wel een merk om in de gaten te houden. Het legt de lat hoog voor zichzelf. De ambitie van Homie at Home is helder. Het merk wil voorzien in een stukje gemak op het gebied van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. Door het inzetten van de nieuwste technologieën zorgt Homie ervoor dat we minder tijd kwijt zijn aan huishoudelijke zaken. Deze ambitie kun je alleen maar waarmaken door alleen met de allerbeste kwaliteit genoegen te nemen. En dat is precies wat Homie at Home doet. De Homie Airfryer is hier het bewijs van.

Gezonder eten met behulp van de Homie Airfryer

De Homie Airfryer past uitermate goed bij mensen die er een gezondere levensstijl op na (willen) houden. De Homie heteluchtfriteuse werkt op basis van hete lucht. Deze hete lucht circuleert op hoge snelheid door de airfryer. Dit heeft als voordeel dat voedsel aan alle kanten op de juiste manier wordt gegaard. Het toevoegen vanhomie airfryer olie is niet nodig. Het toevoegen van slechts een klein lepeltje olie komt de smaak, garing en kleur van sommige gerechten echter wel ten goede. Maar zelfs het toevoegen van dit kleine beetje olie is nog steeds vele malen gezonder dan bijvoorbeeld friet bereiden in de traditionele frituurpan. Doordat er nauwelijks of geen olie wordt gebruikt heb je ook geen last van die typische en o zo vervelende frituurlucht. Zeker niet wanneer je de Homie Airfryer ook nog eens onder de afzuigkap plaatst.

Een moderne airfryer als die van Homie at Home gebruik je natuurlijk niet alleen voor het bakken van friet en snacks. Grillen, bakken en frituren, het kan allemaal in de Homie Airfryer. Gebruik deze bijvoorbeeld eens voor het maken van de lekkerste spareribs of gegrilde kippenvleugeltjes. Maar ook het bakken van bijvoorbeeld appeltaart of cupcakes behoort tot de mogelijkheden. Dit geeft wel aan hoe veelzijdig de Homie heteluchtfriteuse is. Ook geeft dit aan dat deze eigenlijk in elk huishouden thuishoort.

De Homie Airfryer, groot in zijn eenvoud

Eén van de absolute pluspunten van de Homie Airfryer is de eenvoudige bediening. Waarom zou je deze ook onnodig ingewikkeld maken? Aan de voorzijde van de pan tref je een overzichtelijke display aan. Ook zonder handleiding erbij te pakken weet je precies wat je moet doen om zowel de temperatuur als de timer in te stellen. Easy does it en daarmee doet Homie at Home dus precies wat het je beloofd. Het merk wil het je immers toch zo gemakkelijk mogelijk maken? Missie wat dit betreft geslaagd. Een tweede pluspunt van de Homie Airfryer is dat er overduidelijk veel aandacht is gegeven aan de vormgeving van de pan. En omdat deze ook nog eens in twee kleuren (wit en zwart) verkrijgbaar is, past een Homie Airfryer in elk keukeninterieur.

€8,95
Homie Grillrooster
Eenvoudig schoon te maken
Multifunctionele accessoire
€18,95
Homie Baking Pan
Met anti-aanbaklaag
Voor bakken van o.a. brood

Homie Airfryer accessoires

Wil je echt alles uit jouw Homie Airfryer halen, dan heeft Homie at Home twee airfryer accoissers. Dit zijn een grillrooster en een zogenaamde bakinzet. Het grillrooster is uitermate geschikt voor het grillen van vlees, vis of groente. Door het grillrooster drupt het vet naar beneden weg en blijft de pure smaak van het product behouden. De bakinzet gebruik je voor bijvoorbeeld het bakken van brood of gebak. En wederom lost Homie at Home de eerder gemaakte belofte in, want beide airfryer accessoires stop je na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Gegrilde garnalen