Emerio Airfryer

Emerio is misschien niet het meest bekende merk als het gaat om huishoudelijke apparatuur. Maar vergis je niet in dit merk, want het behoort wereldwijd tot één van de grootste spelers als het gaat om producten voor in de keuken en in het huishouden. En een grote speler kun je alleen maar zijn en blijven als je kwalitatief goede producten op de markt brengt. De Emerio Smart Fryer is hier een goed voorbeeld van.

€74,95
Emerio Smart Fryer AF-107604
Regelbare thermostaat
Voorzien van timer
Eenvoudige bediening
€102,99
Digitale Smartfryer AF 109449
Mooie vormgeving
Voorgeprogrammeerde keuzemenu's
Snelle levering

Airfryer is Smart Fryer

De airfryer is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de schappen. Het zal een steeds grote plaats in gaan nemen. Dit zal ten koste gaan van de traditionele frituurpan vanwege het simpele feit dat voedsel bereid in een airfryer gezonder is dan voedsel dat klaargemaakt is in de frituurpan. Airfryers worden onder veel verschillende namen op de markt gebracht. Emerio heeft ervoor gekozen om deze pannen Smart Fryer te dopen en wij kunnen alleen maar concluderen dat dit een heel passende naam is.
De Smart Fryer van Emerio is immers een slim stukje techniek dat bovendien ook nog eens een prettig uiterlijk heeft. Ook deze airfryer maakt gebruik van het snel laten circuleren van hoge lucht om eten te garen. De Smart Fryers van Emerio zijn te gebruiken zonder toevoegen van olie en passen hierdoor in een gezondere levensstijl. Zo zijn frietjes uit de Emerio Smart Fryer tot maar liefst 80% minder vet ten opzichte van frietjes die gebakken zijn in frituurolie.

Meer dan friet en snacks

Hoewel de kans aannemelijk is dat de Emerio Airfryer voornamelijk gebruikt zal worden voor het bakken van friet en snacks, kun je deze pan ook gebruiken voor het bereiden van andere heerlijkheden. Vlees, vis en groente laten zich uitermate goed en eenvoudig bereiden in de Emerio Smart Fryer, maar je kunt hier ook taarten of bijvoorbeeld cupcakes in bakken. Wat alle Emerio Smart Fryers gemeen hebben is dat ze allemaal eenvoudig in gebruik en onderhoud zijn. Verschillende onderdelen kun je na gebruik zo in de vaatwasser zetten en de overige onderdelen zijn eenvoudig te reinigen met een warm sopje. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen en ditzelfde geldt voor het instellen van de juiste baktijd. Wanneer deze verstreken is klinkt er een signaal, zodat je het eten altijd op tijd uit de Smart Fryer haalt.
Qua prijs behoren de Emerio Smart Fryers tot het middensegment. De prijs-kwaliteit verhouding is eerlijk en goed te noemen. Hierdoor is er eigenlijk altijd een Emerio Airfryer te vinden die bij jou en jouw budget past.