De zomermaanden staan voor de deur. Een periode van het jaar waar we bijna allemaal wel naar uitkijken. Hogere temperaturen en een flinke dosis zonneschijn zorgen ervoor dat de wereld er meteen een stuk vriendelijker uitziet. Als de temperatuur echt zomerse waarden gaat bereiken, dan verandert er veel. Niet alleen lopen sun-151763_960_720we er luchtig gekleed bij, maar ook ons eetpatroon verandert. We eten meer licht verteerbare producten, zoals bijvoorbeeld salades.

Maar als het echt goed warm is, dan hebben we vaak niet zoveel zin om zelf te koken. We nemen onze toevlucht in kant -en klare maaltijden of stappen over op de good old frituurpan. Aangezien we dit met name in de zomermaanden meer doen dan in andere periodes laat het zich raden dat dit niet de meest gezonde oplossing is voor “niet willen koken”.

Wil je toch wat vaker snacken in de zomer? Geef jezelf dan een airfryer cadeau. Nee, snacken blijft relatief ongezond, maar wanneer je een airfryer gebruikt voor het bereiden van snacks en frites, dan eet je in elk geval beduidend minder vet (tot wel 80% bij patat). Een airfryer koop je vanzelfsprekend echt niet alleen voor de zomer. Het is een buitengewoon veelzijdige keukenvriend, waarvan je het hele jaar plezier hebt. Niet alleen bij het snacken, want ook groenten, vlees en vis zijn dol op de airfryer.

Mocht je van plan zijn om een airfryer te kopen, dan is dit nu het moment om dit te doen. Jij bent dan klaar voor de zomer. Nu alleen nog maar hopen dat het een lekker lange, en vooral warme, zomer zal worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *