De meeste keukenapparatuur is uitgevoerd in de standaard kleuren zwart en wit. Toegegeven, deze kleuren matchen altijd, ongeacht welk type keuken je hebt. Maar het is ook wel een hele veilige keus om altijd voor deze kleuren te gaan. Waarom zouden we niet wat meer kleur aanbrengen in onze keukens? Denk nu niet gelijk aan make-overs en restylen, want dat gaat wellicht toch wel wat ver. Hoewel…..

Kleur aanbrengen kun je doen door middel van accessoires, maar ook kun je dit doen door te kiezen Philips Airfryer HD9621/70 uitgevoerd in zogenaamd “Dessert Green”. Deze Philips Airfryer hoort thuis in de Viva Collection en is airfryer-desser-green voor kleurrijke keukenapparatuur. En ja, ook hierin voorziet de airfryer en in dit geval in de vorm van de een lust voor het oog. Naast deze frisse en eigentijdse uitstraling heeft deze airfryer alles in huis wat je van een heteluchtfriteuse van dit merk mag verwachten. De pan heeft een inhoud van 2,2 liter en een vermogen van maar liefst 1425 watt. Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op deze airfryer, wat het ook nog eens tot een heel veilige en betrouwbare aankoop maakt.

Ben jij iemand die eens voor iets anders dan anders durft te gaan? Dan is deze Desert Green Airfryer er eentje voor jou. Ga je toch liever voor iets meer ingetogen, dan is deze Philips Airfryer er ook nog in de kleuren zwart en cashmere grey…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *