De airfryer is de status van nieuwe trend in de kookwereld natuurlijk allang voorbij. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat een airfryer letterlijk doet wat de naam zegt, namelijk frituren met lucht. Een normale frituurpan is relatief vet en ongezond, maar met een airfryer kun je op een meer verantwoorde wijze genieten van de lekkerste snacks en maaltijden. Ook goed voor wat betreft een eventueel schuldgevoel als je snacks en frietjes eet.

Airfryen kun je onder andere doen door de Tefal Actifry te gebruiken. Hiermee wordt gezonder frituren wel heel eenvoudig. De airfryer van dit, van oorsprong Franse merk, is een modern uitziende airfryer met een aantal verschillende modellen, die voornamelijk verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart. De unieke coTefalmbinatie van een hete luchtcirculatie en de pendelarm zorgen ervoor dat je in één handomdraai de lekkerste eenpansgerechten kan klaarmaken. Ook hoeft de Actifry niet worden voorverwarmd, want de ingrediënten kunnen direct in de pan worden gedaan. Stel de timer in en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Deze heteluchtfriteuse bereidt je eten, terwijl je ondertussen wat anders kunt gaan doen. Als de timer afgaat, kun je je gerecht rechtstreeks uit de uitneembare binnenpan halen, die tevens voorzien is van een keramische antiaanbaklaag. Dankzij de hete luchtcirculatie worden de ingrediënten knapperig van buiten en zacht vanbinnen. Deze handige keukenhulp is:
• makkelijk in gebruik
• makkelijk schoon te maken (met onderdelen die vaatwasser bestendig zijn)
• veilig
• geurloos
• veelzijdig

Tefal actifry gerechtenVoor ieder wat wils
Aangezien niet iedereen dezelfde levensstijl heeft, heeft Tefal verschillende modellen van de Actifry ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan de Express XXL. Met een inhoud van 1.7 kg is deze geschikt voor maaltijden tot wel 8 personen. Of de Tefal Actifry Family. Met een inhoud van 1.5 kg ideaal voor een gemiddeld gezin. Woon je echter maar met z’n tweeën of alleen? Geen nood, want ook dan is er een Tefal airfryer die bij je past. Bijvoorbeeld de Actifry Snacking met een inhoud van 1 kg. De Tefal Actifry heeft overigens een uniek snackmandje voor diegene die van snacks houden. Met dit mandje kun je verscheidene ovensnacks bereiden, zoals kroketten of bitterballen.

Tefal is een kwaliteitsmerk en heeft een naam hoogt te houden. Als je kiest voor een airfryer van dit merk, dan weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt. Je kunt het merk kwalitatief vergelijken met de Philips Airfryer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *