In steeds meer huishoudens staat er een airfryer in de keuken. Hier kijken wij natuurlijk niet van op, want een airfryer is een multifunctioneel apparaat waarmee je in een handomdraai gezond en lekker eten klaar maakt. Geen vette frieten meer, maar heerlijk knapperige patat die beduidend minder vet bevat dan friet die gebakken is in frituurolie.

Veel mensen gebruiken een airfryer alleen voor het bereiden van friet, aardappelen en snacks. Maar waarom deze heteluchtfriteuses niet gebruiken voor het grillen van bijvoorbeeld groenten? Denk aan groenten als courgette, maiskolven, paprika, champignons, bloemkool en ui. Bloemkool bijvoorbeeld kun je heerlijk zacht bereiden in de airfryer met dat typische geblakerde korstje dat hoort bij grillen.

Er zijn op internet veel recepten te vinden voor het grillen van groenten. Ga hier gewoons eens naar op zoek en gebruik jouw airfryer eens voor iets anders dan de gebruikelijke friet & snacks. Zeker als je jouw eigen twist aan een bestaand recept geeft zal je zien dat “echt koken” met de airfryer de gewoonste zaak van de wereld is en nog eens hartstikke leuk ook. Zeker als je een XL airfryer of XXL model hebt is het mogelijk om voor het hele gezin te kokkerellen. Wij van airfryerkopen zeggen: doen! En heb je nog geen airfryer? Laat airfryerkopen.nl dan jouw gids zijn in jouw zoektocht naar dit multifunctionele apparaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *