Als merken als Tefal en Philips een eigen airfryer app hebben, dan kan een merk als Delonghi natuurlijk niet achterblijven. Deze fabrikant van allerlei keukenapparaten komt dan ook met de Delonghi Recepi Book app. Om deze app echt goed te kunnen beoordelen hebben we deze natuurlijk zelf gedownload (mogelijk via Google Play en App store) en getest. We kunnen niet anders stellen dan dat we zeer tevreden zijn over deze app.

De app is voornamelijk een receptenboek. Het leuke is dat je de recepten kunt kiezen die horen bij jouw Delonghi apparaat. Zo kies je dus jouw Delonhgi Multifry en automatisch worden de recepten die je metDelonghi app deze machine kunt maken geladen. Uiteraard ging onze belangstelling uit naar deze recepten. Maar als je fan bent van het merk en meerdere apparaten van hen in huis hebt, dan kun je ook voor deze apparaten passende recepten vinden. Terugkomend op de Multicoocker recepten kunnen we niet anders stellen dat er een zeer groot aantal recepten wordt aangeboden. Deze zijn keurig en overzichtelijk in verschillende categorieën als hoofdgerechten, bijgerechten, enzovoort. De recepten zijn voorzien van mooie foto’s en de bereidingswijze wordt duidelijk uitgelegd. Deze app staat garant voor vele uren kookplezier en is de ideale manier om alles uit jouw Delonghi Multifry te halen.

Oh ja, heb je geen Delonghi airfryer? Met een beetje creativiteit kun je deze recepten gemakkelijk vertalen naar de airfryer die jij hebt. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *