Sinterklaas is inmiddels weer terug naar Spanje en geniet daar van een welverdiende vakantie. We hopen dat je een hele leuke Sinterklaasviering hebt gehad en dat je die airfryer hebt gekregen die je zo graag wilde hebben. Mocht dit nu toch niet het geval zijn, zet dan je zinnen op de Kerstman. Deze vriendelijke ouwe baas is op dit moment vanuit het hoge noorden op weg naar ons land. Kerst is dan ook niets anders dan jouw plan B om een airfryer cadeau te krijgen.kerst

Veel winkels hebben door dat de airfryer op een grote populariteit kan rekenen. Om het extra interessant te maken om er juist nu eentje aan te schaffen hebben veel winkels er eentje in de aanbieding. Het is dan ook nu de ideale tijd om er eentje te kopen en om deze onder de kerstboom te zetten. Het mes snijdt dan aan wel drie kanten, want:
• Frietjes en snacks bereidt in de airfryer bevatten tot maar liefst 80% minder vet
• Een airfryer past in een gezonde levensstijl
• Met een airfryer kun je veel meer dan je denkt dan alleen friet bakken

Airfryers zijn er in verschillende prijsklassen en van veel verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Philips, Tristar, Princess en Inventum. Wij hopen je een goed beeld te geven van de verschillende merken, types en prijzen. Veel plezier bij jouw zoektocht en wij zijn er van overtuigd dat er deze kerst een airfryer voor jou onder de boom ligt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *