De Multifry van Delonhgi mag gerust gerekend worden tot de betere airfryers die er te koop zijn. De mogelijkheden van deze airfryers zijn ongekend. Dit komt onder andere door de unieke mengarm die ook het bereiden van sauzen en ragouts mogelijk maakt. De Multifry heeft een grote capaciteit en dankzij het grote doorkijkvenster kun je te allen tijde het bak –of kookproces volgen. Ideaal, want op deze manier kun je ook tijdig ingrijpen als een gerecht bijvoorbeeld “te snel” gaat.Cashback

Mocht je overwegen om een Delonghi Multifry aan te schaffen, dan is dit het moment voor je om dit te doen. Je krijgt nu namelijk tot maximaal €50,- terug op het aankoopbedrag van deze keukenvriend. Deze actie loopt nog tot en met 30 september 2016, dus je hebt nog even de tijd. Het enige wat je moet doen is een aantal gegevens op de site van Delonghi invullen. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een bevestigingsmail die je samen met de originele EAN-code op moet sturen. Wanneer je aan de voorwaarden hebt voldaan ontvang je jouw cashback binnen vier weken op jouw rekening.

De volledige actievoorwaarden kun je raadplegen op Delonghi.nl en uiteraard houden we je op de hoogte van acties van andere merken zoals bijvoorbeeld Philips, Inventum en Tristar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *