Natuurlijk weet je dat de airfryer het meest gebruikt wordt voor het bereiden van friet en snacks. Ben je een wat meer ervaren gebruiker, dan weet je dat je deze handige apparaten voor veel meer dan dit kunt gebruiken. Maar wist je ook dat je er zelfs jam mee kunt maken? De Delonhgi Multifry Extra Chef maakt dit mogelijk. Mocht je dit apparaat hebben, probeer het eens en in het geval je nog geen airfryer hebt, dan is de Multifryer van Delonghi een absolute aanrader.Aardbeienjam

Hierbij het recept, wat ook nog eens heel eenvoudig is. Een kind kan dus de was doen en in een handomdraai heb je jouw eigen gemaakte jam. In dit geval kiezen we voor het recept van aardbeienjam.
Je hebt slechts drie ingrediënten nodig, namelijk ruim een kilo aardebeien (die je natuurlijk eerst goed wast), één kilo suiker en een beetje citroensap (50 ml).

Deze drie bestanddelen meng je goed door elkaar in de schaal van de Multifry. Wanneer je dit hebt gedaan plaats je de mengarm, een essentieel en uniek onderdeel van de Delonghi airfryers. Poppetje gezien? Kastje dicht, dus sluit de deksel en kies voor het programma “Pan” op standje vier. Na drie kwartier is jouw eigen gemaakte overheerlijke aardbeienjam klaar. Eet smakelijk!

Check regelmatig ons blog voor nieuws, recepten en acties van onder andere merken als Philips, Tefal, Tristar en Princess.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *