Mocht je van plan zijn om een airfryer aan te schaffen, dan is dit nu wellicht het juiste moment voor je. Deze keukenhulpen lijken met de dag populairder te worden en het aanbod is dan ook groot. De populariteit is eenvoudig te verklaren en heeft alles te maken met het feit dat een airfryer past in een gezondere levensstijl. Door regelmatig de heteluchtfriteuse gebruiken tijdens het koken gebruik je namelijk veel minder vet. En vet zorgt er, zoals we allemaal wel weten, mede voor dat we aankomen in gewicht op plaatsen waar we dat liever niet zien gebeuren.

Van de airfryer wordt nog wel eens gedacht dat je deze alleen kunt gebruiken voor het bereiden van friet en snacks. Niets is minder waar, want ook voor het bereiden van je dagelijkse avondeten kun je deze prima gebruiken. Vlees, vis en kip worden door de “hetelucht techniek” op de meest ideale wijze gegaard en ditzelfde geldt voor de bereiding van groenten.

Als je nu besluit om een airfryer aan te schaffen via Wehkamp, dan krijg je €7,50 euro extra korting op je aanschaf. Dit betekent dat je al voor minder dan €50,- een airfryer kunt kopen. De actie kent natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Eén ervan is dat je een nieuwe klant bent van Wehkamp en een tweede is dat de actie loopt tot en met 2 september 2016. Verder is het goed om te weten dat jouw bestelling minimaal €40,- moet bedragen om gebruik te kunnen maken van de kortingscode. De kortingscode die je in moet geven is: NIEUW. Bij dit grote online warenhuis vindt je onder andere de merken Emerio en Bestron en natuurlijk de bekendere merken als Philips, Princess en Tefal. Voor alle actievoorwaarden verwijzen we je door naar Wehkamp zelf. Doe er je voordeel mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *