Een airfryer is een multifunctionele keukenvriend. Je kan er zoveel meer mee dan enkel en alleen friet en snacks bakken. Toch wordt de airfryer hier het meest voor gebruikt. Dairfryerkopen airfryer accessoireit heeft waarschijnlijk toch te maken met een stukje onbekendheid wat betreft de mogelijkheden die je hebt met deze heteluchtfriteuses. Grillen en bijvoorbeeld muffins bakken wil ook prima in deze apparaten.
Juist voor dit grillen en bakken zijn er zogenaamde airfryer accessoires op de markt gebracht. Deze worden niet standaard meegeleverd als je een airfryer koopt. Toch zijn deze accessoires zeker aan te raden als je meer uit jouw keukenhulp wil halen. Zo heb je bijvoorbeeld een grillpan met speciale bodem die het vet afvoert. Deze pan stop je na gebruik natuurlijk gewoon in de vaatwasser. Ook speciaal voor het grillen is er een speciaal grillrooster voor de airfryer te koop. Het is de ideale accessoire als je vleesspiesen wil grillen, maar ook kun je deze prima gebruiken voor het grillen van groenten. Voor het bakken zijn er diverse muffinvormen verkrijgbaar, veelal in vrolijke felle kleuren. Verder is er voor het bakken van brood, taarten en quiches een zogenaamde bakinzet te koop.
De accessoires die in dit artikel genoemd zijn betreffen vooral de Philips Airfryer. Merken als Princess en Bestron zullen ongetwijfeld te zijner tijd met accessoires voor hun airfryers komen. Wanneer dit het geval is, dan lees je dat natuurlijk hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *