De Tefal Actifry mag gerust tot één van de meest populaire airfryers gerekend worden. De Tefal Actifry ziet er goed uit en is eenvoudig in gebruik. In tegenstelling tot concurrerende merken moet je bij de Actifry wel een lepel olie toevoegen. Dit is natuurlijk een uiterst kleine hoeveelheid, dus ook deze Tefal keukenhulp past prima in een verantwoord eetpatroon van minder vet eten.
De Actifry is mActifry appeer dan een vervanger van een friteuse, want je kunt er meer mee dan alleen friet en snacks bereiden. Tefal wil het gebruik van deze “pan” bevorderen en heeft in navolging van Philips een app uitgebracht. Deze app is te downloaden via de Google Playstore en de App Store, uiteraard zonder kosten.
De app is een ideale manier om meer uit jouw Actifry te halen. Je vindt er talloze recepten die door iedereen te bereiden zijn. Deze recepten worden ondersteund door foto’s, maar ook door video’s. Hierdoor kunnen gerechten bijna niet mislukken en eet je gezond(er) en gevarieerd. De app geeft je de mogelijkheid om jouw favoriete recepten eenvoudig te delen met vrienden of familie. Ook een boodschappenlijstje is zo gemaakt, zodat je er zeker van bent dat je met alle benodigde ingrediënten thuis komt. Via de “Mijn Actifry app” kun je zelfs gebruik maken van een heuse voedingscoach. Het laatste wat we je graag van deze app willen vertellen is dat de app zelfs compatible is met bepaalde modellen van de Actifry. Als je een Tefal Actifry hebt, dan is het downloaden van de “Mijn Actifry app” een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *