Foto receptenboekDat de airfryer een gewilde en populaire keukenhulp is, dat moge duidelijk zijn. Deze hetelucht friteuses passen dan ook uitstekend in het thema van gezond en verantwoord eten. Een thema dat belangrijker lijkt dan ooit tevoren. Ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat een airfryer alleen maar te gebruiken is voor het bereiden van friet en snacks. Toegegeven, de meeste mensen zullen hun airfryer hier waarschijnlijk ook het meest voor gebruiken.

Maar je haalt lang niet alles uit jouw airfryer als je deze hier alleen voor gebruikt. Vis, vlees en groenten vinden het prima om bereid te worden in deze hetelucht friteuses en smaken ook nog eens heerlijk als je ze hierin klaarmaakt. Onbekend maakt onbemind en waarschijnlijk wringt hier dan ook de schoen. Wat je dan ook nodig hebt om jouw airfryer optimaal te gebruiken zijn zogenaamde airfryer recepten. Natuurlijk kun je deze voldoende vinden op internet. Maar zeg nou zelf, vindt jij dit echt makkelijk als je aan het koken bent? Een iPad op het aanrechtblad is niet echt een aanrader en je zit er ook niet op te wachten om elk recept uit te moeten printen.

Gelukkig is er een receptenboek verkrijgbaar met daarin puur en alleen airfryer recepten. Allerlei soorten gerechten komen in dit boekje voorbij en daarmee eet je dus lekker en gevarieerd. De recepten uit dit boek zijn voor iedereen te bereiden. Maar liefst 115 pagina’s, zodat je even lekker vooruit kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *