De Philips Airfryer is de meest verkochte airfryer van ons land. Dit is niet alleen vanwege de goede bakresultaten, maar zeker ook vanwege het mooie en strakke design van deze hetelucht friteuses. Philips heeft het belang van klanten altijd voorop staan en wil meer zijn dan enkel en alleen een leverancier van huishoudeliFoto airfryer appjke artikelen. Speciaal voor alle bezitters van een airfryer, en dan natuurlijk met name voor diegenen met een Philips airfryer, heeft dit concern de “Airfryer App” ontwikkeld.
Wij raden je echt aan om deze gratis app te downloaden, want het is zeker een meerwaarde als je dit apparaat regelmatig gebruikt. In de app vindt je natuurlijk veel recepten. De beschrijving hiervan is duidelijk en een kind kan de was doen. De recepten zijn afwisselend en variëren van vlees en vis tot aardappeltjes en groenten tot taarten en wat al niet meer zij.
Verder vindt je er ook handige tips & trucs op die je helpen bij het schoonmaken van de airfryer. Bruikbare tips die de levensduur van jouw airfryer zeker ten goed komen. Ook laat de app je zien welke accessoires verkrijgbaar zijn voor de airfryers van Philips met daarbij direct leuke en inspirerende recepten waarbij je deze accessoires kunt gebruiken. Een laatste handigheidje van deze app is dat je snel en gemakkelijk via het recept van jouw keuze een boodschappenlijstje aan kunt maken. Zo weet je zeker dat je alles voor dit specifieke recept in huis hebt.
Zoals gezegd is de Philips Airfryer App gratis en eenvoudig te downloaden in de App Store en via Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *