Wij Nederlanders zijn dol op testen en uitproberen. Er zijn zelfs bedrijven en organisaties die dit tot ware kunst hebben verheven. Een goed voorbeeld van zo’n organisatie is de Consumentenbond. Deze Consumentenbond heeft een uitstekende reputatie en dit komt voor het overgrote deel door de onafhankelijkheid van dAwardeze organisatie. Zij zijn dan ook niet gebonden aan welke fabrikant, bedrijf of leverancier dan ook en dit zorgt ervoor dat de door hun gepresenteerde testresultaten als objectief en betrouwbaar worden ervaren. Goede testresultaten worden dan ook juichend ontvangen door de betreffende fabrikant, want dit betekent vaak een boost in de verkopen.

Onlangs hebben de airfryers weer in de warme belangstelling van de Consumentenbond gestaan. Er zijn veel verschillende modellen van verschillende merken getest. Opwarmtijd, gebruiksgemak, smaak, kleur en meer van dit soort zaken zijn door een onafhankelijk panel beoordeeld. En zoals altijd kan er natuurlijk maar eentje de winnaar zijn en dat is in dit geval de airfryer van het bekende Philips. De Philips Avance HD9240 Airfryer XL scoort een hele ruime voldoende. De geteste onderdelen waren:

• Temperatuurregeling
• Schoonmaken
• Inhoud
• Veelzijdigheid
• Opwarmduur
• Gebruiksaanwijzing

Vijf sterren is de maximaal te behalen score per onderdeel en de Philips Avance HD9240 Airfryer XL scoort op alle onderdelen minimaal vijf sterren. Enige onderdeel waarbij deze airfryer wat minder scoort is het schoonmaken (3,5 sterren). In combinatie met de scherpe prijsstelling is deze airfryer dan ook een echte aanrader. Ook de Tefal ActiFry Snacking FZ7070 en de De’Longhi FH1163/1 Multifry Classic zijn met een gerust hart prima aankopen te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *