De airfryer is de status van trend inmiddels allang gepasseerd. Menig huishouden heeft dan ook inmiddels een airfryer in de keuken staan die echt niet alleen voor het bereiden van friet en snacks wordt gebruikt. Deze heteluchtfriteuse alleen hiervoor gebruiken is eigenlijk jammer, omdat ook groenten, vlees en vis zich uitInventum gf254hldermate goed laten bereiden in deze veelzijdige keukenhulp.

Steeds meer fabrikanten hebben begrepen dat de airfryer vandaag de dag geheel ingeburgerd is in de hedendaagse keukens en huishoudens. Hier spelen zij dan ook maar wat graag op in door met verschillende producten voor de dag te komen die speciaal voor het gebruik in de heteluchtfriteuse bedoeld zijn. Deze producten beperken zich tot op heden nog wel vooral tot friet en snacks, maar de verwachting is dat het slechts een kwestie van tijd is dat ook andere producten een speciale airfryer-aanduiding zullen krijgen. Op dit moment moet je het als gebruiker dus nog vooral doen met speciaal voor de airfryer geschikte friet, aardappeltjes, kroketten, bitterballen en dergelijke.

Overigens zijn er zelfs sportkantines die alleen nog maar gebruikmaken van airfryers in plaats van frituren, om zo tegemoet te komen aan de wens van gezondere voeding. Het meest verkochte, en daarmee ook het meest populaire merk, blijft Philips. Andere merken die op dit moment veel verkocht worden zijn de airfryers van Delonghi, Bestron en Inventum.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *