Air fryer

Het begin van een nieuw jaar is natuurlijk het moment om eens terug te blikken op het jaar dat achter ons ligt. Er verschijnen tal van top zoveel lijstjes en daar doen wij van airfryerkopen.nl in dit geval danpijl ook graag aan mee.

In zijn algemeenheid kunnen we stellen dat airfryers ook in 2016 ongekend populair is gebleven. Een heteluchtfriteuse past dan ook goed in een gezonder leef –en eetpatroon, omdat je geen of vrijwel geen olie hoeft te gebruiken. Op deze manier kun je toch zo af en toe eens een frietje bakken, zonder dat je je dan direct schuldig voelt. Friet gebakken in een airfryer bevat namelijk tot maar liefst 80% minder vet ten opzichte van friet gebakken in de traditionele friteuse. In 2016 hebben ook steeds meer mensen de hun airfryer gebruikt voor andere zaken dan friet en snacks bakken. Populair gerecht is gemarineerde kippenvleugeltjes, een ideaal gerecht voor in het weekend!

Als we kijken naar verkoopaantallen in 2016 dan zien we de volgende top 5:
1. Philips Airfryer: kwalitatief behoort de Philips Airfryer tot de beste airfryers die er te koop zijn. De meest populaire modellen van Philips zijn de Philips Viva Collection HD9230 en de Viva HD9623/10
2. De tweede plaats is voor de Princess Aerofryer. Met name het meest recente model, de Princess Aerofryer XXL kan zich verheugen in een grote belangstelling. Strak design en grote capaciteit verklaren deze grote belangstelling.
3. De Inventum heteluchtfriteuse: een betrouwbaar en betaalbaar merk dat recent het digitale model GF254HLD aan het assortiment heeft toegevoegd.
4. Ook de Actifry van Tefal heeft het in 2016 goed gedaan. In diverse modellen verkrijgbaar, waar de Actifry XL AH9518 een mooi en goed voorbeeld van is. Hierbij moet je wel een klein lepeltje olie toevoegen aan hetgeen je wil bereiden.
5. Bestron is misschien niet het meest bekende merk, maar daardoor zeker niet minder dan andere (bekendere) merken. Vandaar dat dit merk met de Bestron ASF3000P een plekje heeft weten te veroveren in onze top 5

De verwachting voor 2017 is dat fabrikanten met nieuwe modellen airfryers zullen komen, maar dat er ook meer aandacht besteed zal worden aan het uiterlijk van deze pannen. Kleur is trend en daar spelen fabrikanten nu nog relatief weinig op in. Uitzondering op deze regel is het merk Wartmann, want de Wartmann airfryer is naast de vertrouwde kleuren wit en zwart ook in het rood verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *