De jaarwisseling brengen we vaak door met familie of vrienden. Het is het ideale moment om samen met degenen om wie je geeft terug te blikken op wat is geweest en vooruit te blikken op wat komen gaat. Vanzelfsprekend ontbreekt het vuurwerk om middernacht niet, want tradities zijn er nu eenmaal om in ere te houden.

Een andere traditie die hoort bij de jaarwisseling zijn oliebollen. Geliefd door de één Oliebollenen verguisd door de ander, maar een oudejaarsavond zonder oliebollen is als Pasen zonder eieren. Als je de lijn van minder vet eten ook op oudejaarsavond door wil trekken, dan bak je jouw oliebollen ook gewoon in de airfryer. Net zo lekker, eenvoudig te bereiden en net even iets gezonder. Klik hier voor het recept.
Tijdens de jaarwisseling eten we over het algemeen het liefst hartig. Kaas en worst zijn zeker van de partij, maar zeg nou eerlijk….. Er gaat toch niets boven een lekker bitterballetje, kipnugget of miniloempia bij jouw biertje? Wederom een uitgelezen moment om te kiezen voor de airfryer. Geen gedoe met frituren in de schuur of garage vanwege de luchtjes. Nee, gewoon de heteluchtfriteuse onder de afzuigkap in de keuken en klaar is Kees. Zeker als je kiest voor de XL of XXL variant heb je voldoende capaciteit om in één ronde het hele gezelschap van een lekkere snack te voorzien.

Nog geen airfryer? Bestel deze dan snel, dan heb je deze voor de jaarwisseling nog in huis. Wij, team airfryerkopen.nl wensen je een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *