Een Philips Airfryer voor nog geen honderd euro? Blokker maakt het mogelijk tijdens de zogenaamde OP = OP dagen. Tijdens deze actieperiode koop je de Philips Airfryer HD 9216/80 voor slechts €99,-. Dit betekent een korting van maar liefst meer dan dertig euro. Maar wat krijg je precies voor die prijs?

philips airfryer
De Philips Airfryers behoren tot de beste airfryers die er zijn. Verschillende onafhankelijke testen hebben dit uitgewezen. Met de Philips HD9216/80heb je dus voor relatief weinig geld een kwalitatief hoogwaardige airfryer. Dit model van Philips is uitgevoerd in een moderne witte kleur. Het apparaat is eenvoudig in bediening en, niet onbelangrijk, ook erg gemakkelijk schoon te maken. Vanzelfsprekend past ook deze Philips Airfryer in een gezonde levensstijl, omdat je minder vet eet. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende bereidingswijzen als grillen, bakken en natuurlijk frituren.

Wil je echt alles uit jouw Philips Airfryer halen? Download dan de gratis Philips Airfryer app in de App Store of Google Play Store. Deze actie loopt tot en met 5 april 2017, dus wees er snel bij. Voor de voorwaarden omtrent deze actie verwijzen we je door naar Blokker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *