Expert verrast je zo vlak voor de kerstdagen met een hele leuke airfryer aanbieding. Zo koop je bij Expert nu namelijk wel heel erg voordelig de Philips Airfryer XL HD9247/90. Je profiteert namelijk van een korting van wel 20%. Deze airfryer heeft een bakcapaciteit van maar liefst 1,2 kilo. Daarmee is deze heteluchtfriteuse zeer geschikt voor gezinnen. De gepatenteerde Rapid Air

aanbieding Expert

technologie zorgt ervoor dat gerechten gelijkmatig gegaard worden waardoor de smaak optimaal is.

De aanbieding van Expert wordt nog interessanter dan deze al is. Zo krijg je namelijk bij aankoop van deze Philips Airfryer een XL-bakplaat cadeau. Zou je deze airfryer accessoire los kopen, dan betaal je hier bijna vijftig euro voor. Tel uit dus je winst!

Deze aanbieding is zeker met het oog op de komende feestdagen interessant te noemen. Een beetje hulp in de keuken tijdens het bereiden van het kerstdiner kun je vast en zeker goed gebruiken. En mocht je nog op zoek zijn naar een fraai cadeau voor onder de kerstboom, dan heb je deze nu gevonden. Oh ja, Expert neemt ook nog eens de verzendkosten voor zijn rekening.

Let op: dit is een tijdelijke actie van Expert. Voor de looptijd en voorwaarden van deze actie verwijzen we je dan ook door naar de website van Expert zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *